Volkerak bootongeluk Nederland, drie Duitsers kwamen om

Volkerak bootongeluk Nederland, drie Duitsers kwamen om

Drie mensen kwamen om bij een bootongeluk bij Volkerak tijdens het vissen

Volkerak bootongeluk Nederland

Volkerak bootongeluk Nederland – De vier Duitsers gingen hoogstwaarschijnlijk vissen in het Volkerakgebied bij Rotterdam, dat bekend staat om het grote visaanbod, op snoek of snoekbaars. Vooral snoek wordt in Duitsland als een soort fantasievis beschouwd. Ze vinden het gewoon leuk om erop te vissen”, onthult een plaatselijke visser.

“Ze houden er gewoon van om erop te vissen.” Maar de zaken nemen een dramatische wending en het ergste als de mannenboot zinkt als gevolg van de harde wind.

Also see: Ginsheim Gustavsburg sticht nieder Hessen, 13-Jähriger ersticht 25-Jährigen

Nederlands bootongeluk: Duitse onverantwoordelijkheid?

Het was duidelijk dat deze reis een gezellige visreis moest worden, Niettemin dreigde er gevaar in de wateren van Volkerak. Een risico dat de groep niet serieus genoeg nam? Eén ding kan met absolute zekerheid worden gezegd: dinsdagavond werd er in Volkerak, dat deel uitmaakt van de Noordzee, een windkracht van vijf gemeten. De situatie van de vissers is nu mogelijk levensbedreigend.

Het is belangrijk om te onthouden dat het aanzienlijke open watermassa’s zijn en deze niet te onderschatten. “Met windkracht 5 ga ik niet het Volkerak op, dat is onverantwoord”, zegt Evert Oostdam, visser en organisator van visevenementen, in een interview met de Nederlandse portal Omroepbrabant.nl. “Ik heb zelf een grote boot met een krachtige motor, maar met windkracht 5 ga ik niet het Volkerak op”, zegt Evert Oostdam.

De deskundige visser denkt dat er hoge golven zullen ontstaan van minstens een meter hoog als de wind met zo’n kracht over de oceaan blijft waaien. Evert Oostdam veronderstelt dat het water op de een of andere manier in de boot is terechtgekomen, waardoor deze kapseisde en de vissers erin verdronken. De oorzaak van het kapseizen van de boot is volgens de politie nog onbekend.

Check: Mestre Incidente d’autobus Italia, l’autobus salta nel cavo elettrico prende fuoco 20 persone morte

Bootongeluk in Nederland: politiezoektocht met duikers – trieste hoop

De politie begon haar zoektocht naar de vermiste personen met behulp van duikers en sonargadgets, maar uiteindelijk konden ze alleen hun lichamen lokaliseren. Een Duitser van in de veertig werd door een voorbijvarend schip veilig en wel uit het water gehaald. De autoriteiten gaan ervan uit dat de slachtoffers uit Duitsland kwamen. In eerste instantie bleek dit niet het geval te zijn. Volgens de autoriteiten is er nog steeds geen duidelijkheid over haar identiteit.

Also check: Ferrari Unfall auf Sardinien, Schweizer Paar kommt bei Unfall ums Leben

Leave a comment